vrijdag 16 september 2011

Schilder trip naar Normandie

"Boulevard van Cabourg"Ik had mijn pa een reisje had beloofd naar zijn geliefde Villers sur mer voor zijn verjaardag. En daar zijn we dan nu. Maar omdat ik deze zomer al genoeg vakantie vakantie heb gevierd en net weer een beetje aan het schilderen was geslagen in Groningen heb ik mijn schilderkist meegenomen en schilder een paar uur per dag terwijl het prachtig nazomer weer is aan de

Normandische kust. We zitten in het centrum van Villers sur mer en als je het hotel uitstapt en naar links kijkt zie je ongeveer onderstaand beeld.

"Villers sur mer"
De volgende dag was het weer stralend weer en heb het onderwerp niet ver gezocht en heb een hoek van het restaurant aan de andere kant geschilderd.


De 16e september was het nog mooi weer en zijn we naar Cabourg gereden. Hier heb ik een aantal jaar geleden geschilderd en kende het daarom al goed. Ik heb op de boulevard mijn vaste plek genomen en ben meteen aan de slag gegaan. In de verte ligt Houlgate. Ook een prachtige plek met een prachtig grillige negentiende eeuwse badplaats architectuur.

2 opmerkingen: